Lautapelitapahtuma

H E L C O N IV

28. - 30.10.2005

Suomen Lähetysseuran pihasali [Tulo-ohjeet]

Tietokilpailu: Kysymykset | Vastaukset | Tulokset

Tapahtuma järjestetään nyt neljättä kertaa.

Tapahtuman pääsymaksu on 10 euroa. Yhden päivän sisäänpääsy maksaa 8 euroa. Suomen lautapeliseura ry toimii tapahtuman järjestäjänä ja seuran jäsenten vastaavat hinnat ovat 5 ja 4 euroa. Lautapeliseuran jäsenyys maksaa viisi euroa ja lunastamalla jäsenyyden tapahtumassa jäsenyys pätee myös ensi vuonna.

Tapahtuman teemana on lauta- ja korttipelien pelaaminen ja niistäkin pääosassa ovat lähinnä saksalaistyyppiset. Lisäksi tapahtumassa on järjestettyä ohjelmaa, joka selviää alla. Helconathlonissa ja tietokilpailussa on lautapelipalkintoja, jonka lisäksi arvotaan tapahtumaan osallistuneiden kesken useampia lautapelejä. Hienoimpana palkintona voisi mainita uunituore tekijänsä Klaus Teuberin (esim. Catanin Uudisasukkaat) nimikirjoituksella varustettu Elasund. Peli saamat ennakkoarviot ovat olleet varsin ylistäviä.

Aikataulu

Perjantai

18:00 Tapahtuma alkaa
18:00 Helconathlon alkaa
19:00 Memoir Overlord [ilmoittautuminen]
19:00 WWII -kampanja alkaa
22:00 Päivä loppuu

Lauantai

10:00 Päivä alkaa
11:00 Game of Thrones+lisäosa [ilmoittautuminen]
14:00 Haggle
22:00 Päivä loppuu

Sunnuntai

10:00 Päivä alkaa
10:15 Suomen lautapeliseuran syyskokous
14:00 Helconathlon päättyy
12:00 Twilight Imperium(ed. 3) [ilmoittautuminen]
12:00 Tietokilpailu
20:00 Loppu

Tapahtuman pääasiallisin ohjelma on vapaa pelailu. Pelattavana on runsas määrä (viime vuonna reilusti yli 50) erilaista peliä, joista osa vanhoja ja osa tuoreimpia uutuuksia pari viikkoa ennen Helconia olleilta maailman suurimmilta lautapelimessuilta Essenistä. Lisäksi tapahtumassa on käytettyjen pelien pöytä, johon halukkaat voivat tuoda vanhoja pelejään myytäväksi. Sunnuntain ylimääräisenä numerona on Suomen Lautapeliseura ry:n syyskokous.

Lisätietoja: Tommy Ryytty [ etunimi.sukunimi@harjus.net ]

Tapahtumaa tukevat: